Koronavírus Békésben

2021.04.16. 18:30

Teniszütővel a kézben készítenének beoltottsági fotót

A békéscsabai Kelemen Imre már nagyon várta az oltásra hívó értesítést, mert szerinte is a vakcina felvételével védhetjük meg a magunk és környezetünk egészségét.

Ny. L.

Kelemen Imrének már hiányzik a közös sportolás /Fotó: Kiss Z.!

– Megkaptam a minap a második kínai vakcinát, de ugyanígy örültem volna az orosznak is, a lényeg, hogy legyek beoltva – mondta a csabai nyugdíjas, akinek évtizedek óta lételeme a tenisz. – Remélem, mihamarabb játszhatok régi előrés barátaimmal, ismerőseimmel, mert már nagyon hiányzik a mozgás, a jó levegő. Amíg nem oltottak be, addig csak-csak működött bennem a félsz, nehogy ártsak magamnak, másoknak. Nincs más út, csak a védőoltás, remélem, a túlnyomó többség hozzám hasonlóan gondolkodik.

Kelemen Imrének már hiányzik a közös sportolás /Fotó: Kiss Z.!

Kelemen Imre elmondta, derűlátó embernek tartja magát, így már páros teniszverseny szervezésén munkálkodik. Főként „régi motorosok” állnának össze, aztán pedig egymással szemben a Kórház utcai salakon. Ahogy Imre fogalmazott, szinte mindegyikőjük megkapta a vakcinát, vagy mostanára hívták be őket. Szeretnének teniszütőkkel a kezükben közös beoltottsági fotót is készíteni a versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában