útinform

2021.04.15. 08:47

Mutatjuk, Békésben hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Békés megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

N. T.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform csütörtök reggeli összefoglalójában jelzi, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, ha az időjárás engedi, az egész ország területén, több helyszínen is az utak mentén illegálisan eldobált szemetet szedik össze.

A 44-es főúton, Békéscsaba közelében a 116-os és a 117-es km között építési munkák miatt útszűkület van érvényben, valamint a burkolattisztítás miatt a 123-as és 124-es km között, a békéscsabai elkerülő szakaszon napközben mozgó tereléssel zárják a fél útpályát.

Az Ecsegfalva és Dévaványa közötti útszakaszon a burkolat felújítási munkák miatt félpályás korlátozás van érvényben (4205-ös út).

Békéscsabán, az Orosházi úton a Madách utcánál gázvezetéket építenek. A városközpont felé a külső sávot lezárták (4432-es út).

A Gyula és Kétegyháza közötti útszakaszon felújítják a burkolatot. A 28-as és a 33-as km között szakaszos félpályás korlátozásra kell számítani (4434-es út).

Felújítják a Mezőberény és Bélmegyer közötti útszakasz egy részét, melyet Bélmegyer közelében a 6-os és a 10-es km között lezártak. Kerülni észak felé a Vésztő-Szeghalom-Köröstarcsa, dél felé pedig a Békés-Tarhos-Vésztő útvonalon lehet (4237-es út).

A munkavégzéseket és korlátozásokat térképen is megtekintheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában