különleges dekoráció

2021.03.06. 17:17

Kerekekből alkottak virágokat a gyulai óvodások

Újrahasznosítható anyagokból, kerékpárkerekek és dísztárcsák felhasználásával készítettek a gyulai, Béke sugárúti óvodások különleges, tavaszi virágokat megjelenítő dekorációt Bajóné Aradszky Anett mesterpedagógus vezetésével a napokban.

P. G.

20210305 Gyula Békesugárúti ovoda új kerti dekorációk készültek Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

Az óvónő hírportálunknak elmondta, intézményük egyik fő profilja a közlekedésre nevelés, így az alkotás ahhoz is kapcsolódik. A szakember pedig munkájában igyekszik ötvözni a vizuális fejlesztést és a fenntarthatóságot, ezért is használtak „hulladékokat”.

A különleges dekoráció maradandó alkotás /Fotó: Imre György/

– Jelenleg kiscsoportosokkal, 2,5-3 éves gyerekekkel dolgozom, akik számára a rajzolás mellett más, a kreativitást és sikerélményt ugyancsak szolgáló foglalkozásokat is szeretnék tartani. Minden gyermek maga festett ki egy-egy küllőt, a dísztárcsák esetében pedig a nagyobb óvodások is bekapcsolódtak a dekorálásba, a közösség is erősödött – fogalmazott a mesterpedagógus.

A gyerekek és szülők is örömmel fogadták a virágok elkészültét, ami maradandó és folyamatosan látható alkotást jelent mindannyiuk számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában