MÁV-csoport

2021.03.26. 07:42

A hétvégi óraátállítás Lőkösházán is módosítja a menetrendet

Március 28-án, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonat menetrendjét befolyásolja. Az óraátállítás a Volánbusz járatait nem érinti.

G. Cs.

Budapest, 2020. június 10. Utasok szállnak le egy személyvonatról, Kõbánya alsó vasútállomáson. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: Róka László/MTI

Fotó: Róka László

Az óraállítás Magyarország területén két nemzetközi vonatot érint – olvasható a MÁV-Volán-csoport sajtóközleményében.

- a Bécs és Bukarest között közlekedő 347-es számú Dacia nemzetközi gyorsvonat Lőkösházáról már a nyári időszámítás szerint indul 3:39-kor.

- a Bukarest és Bécs között közlekedő 346-os számú Dacia nemzetközi gyorsvonat Lőkösházáról a nyári időszámítás szerint 3 órakor, 60 perc késéssel indul Budapest és Bécs felé.

A március 27-én Magyarországról induló éjszakai vonatok körülbelül 60 perccel később érkeznek meg a külföldi végállomásra, mely a 15:10-kor Bukarestbe induló 79-es számú Muntenia IC-t és a 19:10-kor Bukarestbe induló 473-as számú Ister IC-t érinti.

Magyarországra a március 28-án érkező nemzetközi személyszállító vonatok általában 60 perccel később érkeznek, mint a 9:15-kor Bukarestből érkező 472-es számú Ister IC és a 13:20-kor Bukarestből érkező 78-as számú Muntenia IC vonat.

További információk a MÁV-Csoport honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában