önkormányzat

2021.01.13. 19:11

Számítógépekkel segítik a távoktatást Békésen

A békési szociális szolgáltatónak tizennyolc, a helyi lakásotthonoknak öt számítógépet adott át a napokban Kálmán Tibor, a város polgármestere. A településvezető hírportálunknak elmondta, a közelmúltban informatikai korszerűsítést végeztek a békési járóbeteg-szakellátóban, amelynek részeként huszonöt számítógépet leselejteztek, helyettük pedig modernebb készülékeket állítottak üzembe.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

A számítógépekből tizennyolc darabot a szociális szolgáltatónak adott át hétfőn Kálmán Tibor, amelynek szakemberei pontosan tisztában vannak azzal, hogy kiknek van a legnagyobb szükségük az egyébként a polgármesteri hivatalban, az önkormányzat szakemberei által távoktatásra felkészített konfigurációkra.

Szerdán délután a lakásotthonok részére juttatott el öt gépet, ugyancsak használatra a polgármester. Az intézményeknek egyébként már tavasszal is segítettek ilyen módon.

Németh Szabolcs szakmai vezetőnek adta át a gépeket Kálmán Tibor /Fotó: Gazsó János/

Polgár Zoltán alpolgármester még ugyancsak hétfőn egy édesanyának adott át gépet. A középiskolás fiatalnak ebben a családban is szüksége volt a tanuláshoz az eszközre. Hasonló módon korábban egy további gép talált gazdára egy tűzkárosult családnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában