lábsérülés

2021.01.20. 06:55

Nagy Dani nem folytathatta az Exatlont

Drámai hírrel kezdődött az Exatlon Hungary keddi adása. Palik László bejelentette, a gyulai kötődésű Nagy Dani lábsérülése olyan súlyos, hogy nem folytathatja a játékot, és el kell hagynia a versengésnek helyet adó Dominikát. Mind kiderült, legalább 6-8 hetet kellett volna pihennie, gyógyulnia, amit még várhatóan egy rehabilitáció is követ.

P. G.

– Az orvosok megvizsgálták a lábadat, de úgy ítélték meg, hogy a sérülésednél hat-nyolc hét a gyógyulás, majd szükség lesz rehabilitációra. Ez mindig nehéz. Amit én láttam a pálya széléről, az, hogy te ide születtél. Élmény volt nézni, nekem megtiszteltetés volt közvetíteni

– mondta Palik László, miközben a többiek, mindkét csapat síri csendben hallgatta a bejelentést.

Nagy Danit az Exatlon egyik legnagyobb esélyesének tartották /Fotó: TV2/

Az Origo oldalán kiemelték azt is, hogy igazi sportemberként távozott Nagy Dani, aki akkor is erőt adott a kékeknek, amikor nem a pályán futott, hanem mankóval ácsorogva biztatta őket.

– Nagy célokkal jöttem... most kicsit csalódott vagyok. Sok mindenre számítottam ma... erre is, de csak a sor legvégén volt. Okkal kerültem ide, okkal történt ez. Ez a rövid idő nekem jó értelemben soknak tűnt. Barátokra találhattam, remélem, hogy példát tudtam mutatni sok mindenkinek

– fogalmazott Dani.

A sportember rövid időn belül a második sérülését szenvedte el, a csuklója viszonylag hamar helyrejött, de a lábsérülése súlyosabbnak bizonyult. Nagy Dani 24 futamon vett rész a játékban, de ezekből 20-at megnyert. Az Exatlon egyik legnagyobb esélyesének számított egészen remek teljesítménye miatt.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sulyosan-megserult-a-gyulai-nagy-dani-3604945/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában