Címek és díjak

2021.01.22. 16:43

Elismerték a megyei könyvtárak munkáját

Átadták a Könyvtári Minőségi Díjat és a Közművelődési Minőség Díjat, valamint a Minősített Könyvtár és a Minősített Közművelődési Intézmény címeket a magyar kultúra napja alkalmából tartott, pénteki online díszünnepségen – adta hírül az mti.

V. N.

20210122 Békéscsaba Könyvtár Minőségi díjat vehetett át a Békés megyei könyvtár a Magyar kúltúra napja alkalmából Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

A Könyvtári Minőségi Díjat ezúttal a Békés Megyei Könyvtár képviselői vehették át Fekete Pétertől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárától.

Fotó: Fekete Péter/Facebook

A rangos elismerés annak a Minősített Könyvtár címmel rendelkező könyvtárnak adományozható, amelynek munkatársai elköteleződésen és folyamatos fejlesztésen, javításon alapuló kiemelkedő innovációit a könyvtárhasználók elégedettsége, a partnerek, valamint a szakértők véleménye is alátámaszt.

A Békés Megyei Könyvtár a magyar kultúra napja alkalmából Könyvtár Minőségi díjat vehetett át /Fotó: Imre György/

Mint ahogy a méltatásban is elhangzott, a megyei könyvtár mindezekre építve magas színvonalú innovációs tevékenységet folytat, melynek részeként alakította ki kreatív alkotóterét, a Digilabort, és valósította meg a BékésWiki online helyismereti enciklopédiát.

A megyei könyvtár mellett a gyulai Mogyoróssy János Városi Könyvtár kollektívájának kiemelkedő munkáját is elismerték ezen a napon, akik Minősített Könyvtár címmel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában