új megmérettetés

2021.01.28. 13:53

A szeghalmi Mudfield együttes is fellép A Dal 2021 válogatóján

Nemrégiben hozták nyilvánosságra A Dal 2021 mezőnyét. A versenyben az előadók az év magyar slágere címért küzdenek, köztük több Békés megyéhez kötődő művész is.

B. O.

Szombaton a Duna TV műsorán látható a megmérettetés első fordulója, ahol a megyei versenyzők közül elsőként a szeghalmi Mudfield zenekar mutatja meg tudását, akik közel egy éve, éppen debütáló lemezükkel zsebelhették be a Fonogram díjat.

Az együttes tagjai Feke István, Szabó Dezső, Kovácsovics Máté, Balázs Loránd, és Szegedi Martin a Nincsen szerencsém című klip forgatásán a szeghalmi Városi Sportcsarnokban /Fotó: Pozojevich Miklós/

A zenekar most a Nincsen szerencsém című dallal került A Dal 2021 mezőnyébe. Kovácsovics Máté, a csapat énekese a számról elmondta, azt még tavaly nyáron írták és rögzítették, a nótához pedig klip is készült, melyben Szeghalom nevezetességei, és különleges helyei is megjelennek. – Nagyon büszkék vagyunk erre a vidékre, így fontosnak tartottuk, hogy megjeleníthessük a képi anyagban, imádunk itt élni és erre büszkék is vagyunk. Nincsenek világmegváltó terveink, ugyanazt az egyszerű és hiteles képet akarjuk magunkból megmutatni, amilyenek egyébként is vagyunk. Ha ezzel tudnak az emberek azonosulni, akkor már nyert ügyünk van, és elégedettek leszünk – emelte ki az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában