Sztojka Edina

2020.12.19. 13:22

Gazdátlan állatok támogatására buzdít a fotópályázat gyulai győztese

Az Aranypánt-díjas Sztojka Edina lett a Megújuló Békés Megyéért Egyesület által meghirdetett Állatok világnapja fotópályázat győztese. Állatbarátként szeretne menhelyeket támogatni élelemmel, sétával, meleg takarókkal. Azoknak a kutyáknak kívánja megkönnyíteni a mindennapjait, amelyeknek nem adatott meg egy szerető gazdi.

Cs. I.

Az Aranypánt-díjas Sztojka Edina reméli, a kezdeményezéséhez minél több ember csatlakozik. Bízik az összefogás erejében.

-Aki ezzel egyetért és tud segíteni, akár egy meleg plédet, konzervet adományban felajánlani, az a Megújuló Békés Megyéért Egyesület közösségi oldalán üzenetben kérem, jelezze!

Edina arról is mesélt, miért pályázott kutyás fotóival.

-Tavaly nyertem 3 díjat, sok ember megismert ezáltal. Úgy gondoltam, szívesen megmutatom én is kis kedvencemet, hiszen része az életemnek.

Gyulán tömblakásban él immáron 4 éve a kutyám, amit nagyon jól visel. Nyugodt kutyus, szeret lustálkodni. Van egy kutyafuttató a közeli téren, órákat ott tartózkodunk, hogy a mozgásigényét kielégítsük. Sokat sétálunk együtt, ez nekem is kikapcsolódás egy megterhelő kórházi műszak után – vallott mindennapjairól Edina.

- Bátran merem állítani, hogy a feltétel nélküli szeretet az, ami köztünk mindig megmarad. A nehéz időszakokban a kutyusom mindig támaszom, akiben meglelem az örömöm. Ha szomorú vagyok, szavak nélkül vigasztal. Csak a lábamra teszi a fejét és az ártatlan szemeivel, jelenlétével ápolja a lelkem. Neki sem egyformák a napjai és ugyanígy megérzem, amikor vágyik több simogatásra, odafigyelésre. Hálás vagyok a páromnak, hogy meglepett Kókusszal. Nagyon boldog vagyok, hogy én viselhetem a sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában