Koronavírus Békésben

2020.11.02. 16:49

Újrakezdték a munkát a tévések a Békéscsabai Médiacentrumnál

A koronavírus miatt november 2-ig nem gyártottak újabb televíziós anyagokat a Békéscsabai Médiacentrumnál. Hétfőtől azonban minden visszaáll a megszokott kerékvágásba.

B. O.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Másfél hetes szünet után folytatja a Békéscsabai Médiacentrum a televíziós anyagok gyártását. Mint arról korábban beszámoltunk, a kényszerszünet oka a Covid-19 járvány volt: a szerkesztőség több tagjának pozitív lett a koronavírus-teszt eredménye.

– A felelős magatartás azt kívánta, hogy minimalizáljuk a szerkesztőség és az azon kívüli világ érintkezéseit, ezért felfüggesztettük a napi műsorok készítését – emlékeztetett Diós Zsolt, a társaság ügyvezetője. Mint megtudtuk, az épületben fertőtlenítő nagytakarítás történt, a munkatársak pedig otthonról dolgoztak és az online térben szállították a híreket. A karanténban tartózkodó kollégák szerencsére mindannyian jobban vannak. Többségük már munkára jelentkezett, de van, aki még otthonról végzi feladatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában