útépítés miatt

2020.09.22. 15:50

Több helyen is lezárásokra számíthatnak a békéscsabaiak

Lezárásokra kell számítaniuk a békéscsabaiaknak a Wenckheim turista- és kerékpárút építése miatt, például a futófolyosónál, az Élővíz-csatorna mentén, valamint a pósteleki bekötőútnál is.

L. B.

20200922 Felújítás miatt lezárták a kerékpárutat Gyula felé Békéscsaba Fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

Az önkormányzat a város hivatalos oldalán közölte: augusztusban megkezdődtek a munkálatok, amelyek érintik a Bartók Béla utat, a Temető sort, a Kétegyházi utat, a Kígyósi utat, a Kerekegyházi utcát; valamint az Élővíz-csatorna töltését a futófolyosónál, azaz a Körte sor és Vesze között; illetve a pósteleki bekötőutat.

Jövő év áprilisáig lehet számítani a lezárásra /Fotó: Bencsik Ádám/

Jelezték: a futófolyosó a nyomvonal szélesítése, felújítása miatt szeptember második felétől jövő év április végéig le lesz zárva, így nem lehet használni. A közlekedés Fényes felől a Magyar utcán lehetséges.

A pósteleki bekötőút korszerűsítése miatt szintén szeptember második felétől kell részleges forgalomterelésekre, lezárásokra számítani. Az aszfaltozás idejére a teljes szakaszt lezárják, de hogy ez mikor lesz, egyelőre nem dőlt el. Itt a beruházás október végére fejeződhet be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában