Koronavírus Békésben

2020.09.20. 09:35

Hétfőtől digitális oktatásra állnak át több orosházi osztályban

Az Orosházi Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium szombaton tette közzé hivatalos közösségi oldalán a friss hírt, miszerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma digitális oktatást rendelt el intézményük 4. a osztályában, illetve a teljes felső tagozaton és a gimnáziumban is szeptember 21-től.

Cs. I.

A hétfőtől érvényes munkarendről a pontos tájékoztatás az iskola honlapján olvasható, miszerint: – Az intézménnyel kapcsolatban tett bejelentés alapján az Operatív Törzs felé a köznevelésért felelős államtitkár azt a javaslatot tette, hogy a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban a 4/A osztály, a felső tagozat, a gimnáziumi osztályok vonatkozásában hétfőtől visszavonásig tantermen kívüli, digitális munkarend kerüljön elrendelésre. Az Operatív Törzs döntéséről hivatalos értesítést várhatóan hétfőn kapnak. Kérem, hogy a szükséges intézkedéseket tegyék meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában