frissítve

2020.09.10. 14:34

Az Orosházán talált fémtárgy akár bomba is lehet

Bombának látszó tárgy került elő a földből Orosházán, csatornatisztítás közben.

Cs. I.

Bomba, vagy sem, majd a tűzszerészek eldöntik. Csütörtökön délelőtt csatornatisztítást végzett az orosházi ipartelepen, pontosan a Gyártelep utcán a Városüzemeltetési Zrt. gépe, amikor egy fémtárgyat kifordított a földből.

Értesítették a rendőrséget, kordon került a szerkezet köré. Úgy értesült hírportálunk, hogy a tűzszerészek már úton vannak.

FRISSÍTVE

Hírportálunk érdeklődésére a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred megbízott kommunikációs főnöke, dr. Markovics Zita főhadnagy az alábbi tájékoztatást adta:

„A Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész ügyeletére ma délelőtt érkezett a rendőrségi bejelentés, amely szerint egy robbanótestnek látszó tárgyra bukkantak egy orosházi ipartelepen csatornázási munka közben. A tűzszerész katonák a kora délutáni órákban a helyszínre érkeztek és megállapították, hogy egy nagyjából félméteres gépalkatrészről van szó, a szakemberek a fémtárgyat a Magyar Honvédség központi gyűjtőjébe szállították.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában