augusztus 20

2020.08.17. 17:14

Hat helyszínen zajlanak majd a programok Békéscsabán

Békéscsaba Számos ingyenes programot szerveznek augusztus 20-án Békéscsabán, több helyszínen – jelentették be hétfőn sajtótájékoztatón. A fő esemény a Pannonia Allstars Ska Orchestra-, azaz PASO-koncert lesz a Csabagyöngye Kulturális Központ melletti stégen 20 órától.

L. B.

Orfû, 2017. június 22. KRSA (Tóth Kristóf), a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) frontembere énekel az együttes koncertjén a Fishing on Orfû fesztivál harmadik napján, 2017. június 22-én. MTI Fotó: Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A Széchenyi ligetben 17 órától Hevesi Imi bácsi ad műsort a gyermekeknek, lesz játszóház, ugrálóvár is. A Meseházban szintén 17 órakor rajtolnak a programok, lesz játszóház, táncház, mese, fellép 20 órától a Lantos Zoltán Duo. A Jaminai Közösségi Házban Jimmy bohóccal indul az est 17 órától, 18.30-kor Johnny, 20 órától az Antovszki Band koncertezik. A Lencsési Általános Iskola udvarán 17 órától érkezik Tücsök Peti és Hangya Levi, lesz játszóház, ugrálóvár, 20 órától lép fel a Grandmother's Jam. Az Ibsen-udvarban 16.30-tól a Rokodál együttes lesz hallható, látható, 20.30-tól a Jókai színház művészei adnak elő könnyed nyáresti dalokat.

Szente Béla igazgató elmondta, nem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani a koronavírus-járvány miatt, ám úgy gondolták, a város nem maradhat augusztus 20-án események nélkül. Ezért szerveznek minél több helyszínen programokat. Kiemelte, rendkívül elővigyázatosak lesznek, figyelnek a szabályok betartására, és ha kell, kiteszik a megtelt táblát.

Varga Tamás alpolgármester hozzátette, igyekeznek olyan programokat szervezni Békéscsabán, amelyek beleférnek a szabályokba és közben méltók is augusztus 20-ához. Úgy véli, a kínálatban mindenki találhat magának szimpatikus helyszínt és műfajt. A tűzijáték elmarad.

Forczek Győző, az intézmény igazgatóhelyettese elmondta, az idei nyáron több mint ötven programot hívtak, hívnak életre a stégen. Augusztus 19-én 21 órától Odett, augusztus 21-én pedig az Aurevoir koncertezik a stégen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában