illegális gyűjtőpont

2020.07.18. 10:52

Hulladéklerakóvá vált a kondorosi városközpont

Ribárszki Péter polgármester korábban azt közölte, hogy az orvosi rendelő környezetében működő szelektív hulladékgyűjtő szigeten már csak az üvegcsomagolási hulladékot helyezhetik el a helyiek a házhoz menő szelektív gyűjtés miatt.

Ny. L.

– A Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. a minap felszámolta ezt a gyűjtőpontot – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – Nagy mennyiségben jelentek meg ugyanis illegálisan elhelyezett, oda nem illő dolgok. Emiatt a város központja egyfajta hulladéklerakóvá vált. Mindez a környezetünkre, a lakók életminőségére rendkívül negatívan hatott.

A közszolgáltató továbbra is lehetőséget biztosít a házi szelektív edényben el nem helyezhető üvegcsomagolási hulladék gyűjtésére.

Mégpedig a településüzemeltetési nonprofit kft. telephelyén lévő konténerekben. Az új gyűjtési helyszín hétköznaponként, a társaság nyitvatartási idejében látogatható. A kapuit hamarosan megnyitó hulladékudvarbann is lehetőség lesz többek között a szelektíven gyűjtött, kidobandó csomagolási anyagok elhelyezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában