Hosszú-tó

2020.06.07. 10:12

Átadták a mezőberényi sportparkot, máris sokan keresik fel

A napokban megtörtént a mezőberényi Hosszú-tó melletti sportpark műszaki átadása – tájékoztatta hírportálunkat Siklósi István. A város polgármestere elmondta, a kivitelezés tavasszal kezdődött, és a közelmúltban el is készült.

P. G.

20200604 Mezőberény Kültéri kondipark siklósi István polgármester Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

– Elsősorban a fiatalok, de a középkorosztály és még az idősebbek is használják a létesítményt, ahol egyébként tizenöt fajta eszközzel, tizennyolc különféle saját testsúlyos gyakorlat végezhető. Bár a sportolók kreativitása nem ismer határokat, és már újabb feladatokat is kitaláltak – számolt be az első napok tapasztalatairól Siklósi István.

Siklósi István: további fejlesztést is tervezünk /Fotó: Imre György/

A településvezető hangsúlyozta, nagyon örülnek a kedvező fogadtatásnak, hiszen a tó környékén egy rekreációs helyet szeretnének létrehozni. A berényi horgász egyesület már sokat tett ezért, de a célt szolgálja a most átadott beruházás is. Emellett tervezik, hogy nem sokkal távolabb egy teqball asztalt is felállítanak. A teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeit vegyítő sport.

– Így az ügyességi játékok is helyet kapnak az erősítést segítő sportpark közelében, ami még több lehetőséget biztosít a fiataloknak – húzta alá Siklósi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában