Újabb óvodákban és bölcsődékben vállalnak felügyeletet Békéscsabán

A Lencsési Zöldovi és Manóvárovi, a Százszorszép Óvoda, a Kazinczy-lakótelepi Óvoda, a Mackó-Kuckó Óvoda, a Tündérkert Óvoda és a Lenkey Utcai Óvoda is biztosítja a felügyeletet a dolgozó szülők gyermekeinek Békéscsabán.

Március 18-tól Békéscsabán valamennyi önkormányzati fenntartású óvoda és bölcsőde felügyeletet biztosító feladatellátást végez. A nagy igényre való tekintettel az eddigi három óvoda és egy bölcsőde mellé az önkormányzat újabb felügyeleti ellátást biztosító óvodákat és bölcsődét jelölt ki. Így május 7-től az óvodai felügyeletet a Lencsési Zöldovi és Manóvárovi, a Százszorszép Óvoda, a Kazinczy-lakótelepi Óvoda, a Mackó-Kuckó Óvoda (Orosházi út 56.), a Tündérkert Óvoda (Szegfű utca 87-89.) és a Lenkey Utcai Óvoda biztosítja.

Az ügyelet kiscsoportos formában, csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyeletével történik. A felügyeleti ellátás igénybevételét a szülőnek az ellátás megkezdését megelőzően 2 nappal szükséges jelezni az intézményvezető számára.

A megnövekedett igény miatt a bölcsődei ügyelet ellátásába május 11-től a Belvárosi Bölcsőde mellé a Szigligeti és a Pásztor Utcai Bölcsőde is csatlakozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában