Május végén nyit újra a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő május 30-tól, szombattól ismét megnyitja kapuit és fogadja vendégeit – olvasható a Várfürdő Facebook oldalán.

P. G.

Archív felvétel

„Hosszú volt a várakozás, de nem tétlenkedtünk. Épültünk, szépültünk, és volt időnk felkészülni arra is, hogy a kikapcsolódni vágyó vendégeinket a megfelelő biztonsági intézkedések mellett fogadhassuk” – írták a közösségi oldalon, majd így folytatták: „Lassan, óvatosan és fokozatosan haladunk előre, hogy szolgáltatásaink teljes kínálatát élvezhessék a látogatók.”

Archív felvétel

A fürdő a szükséges korlátozások mellett, minden nap 9 órától 18 óráig tart nyitva. Belépés a Kőhídon és a Nyári pénztárnál lehetséges. Az üzemelő medencék: a Gyermek Víziparadicsom élményelemek nélkül, a hullámmedence hullám nélkül, a csúszdás medence csúszdákkal és vízi ösvénnyel. A medencék létszámkorlát biztosítása mellett üzemelhetnek.

A vendégterek fertőtlenítése folyamatos, közösségi terekben a kézfertőtlenítők a kijelölt helyeken vendégek és munkatársak számára folyamatosan rendelkezésre állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában