közlemény

2020.05.16. 18:31

Elhatárolódik a valótlan állításoktól a Dél-Békés Mentőcsoport

A Dél-Békés Mentőcsoport legutóbbi közleményében reagál a közelmúltban a média bizonyos felületein megjelent ellenséges állításokra. A közlemény teljes szövegét alább olvashatják.

N. T.

A Dél-békési Jövőkép Térségi Társadalmi és Gazdasági Fejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, a Dél-Békés Mentőcsoport Katasztrófavédelmi Alapítvány és a Kaszaperi Közös Önkormányzati Hivatal három tagú Konzorciumának ülésén elhangzott tájékoztató alapján a DBMCS jelen közleményben kijelenti, hogy az alapítvány működésére és a Konzorcium tevékenységére az elmúlt napokban a különböző média felületeken megjelent ellenséges hangulatkelőt és jó hírnevet sértő, valótlan tényállításokat, illetve való tények hamis színben feltüntetését és valótlan tényekkel történő összemosását visszautasítja.

A megjelent cikkek alkalmasak arra, hogy az érintett szervezeteket rossz színben feltüntetve lejárassák, munkájuk eredményességét akadályozzák, meghiúsítsák, figyelmen kívül hagyva a valós tényeket, a szervezetek közérdekű tevékenységéhez köthető eredményeket.

Az érintett szervezetek jogai megóvása és a jó hírnevének megőrzése érdekében minden lehetséges polgári jogi eszközt és büntetőjogi eszközt igénybe fognak venni és fellépnek minden, a jövőben megjelenő hasonló tartalmú megjelenésekkel szemben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában