Egészségügyi dolgozóknak, óvodának segített felajánlásával Herczeg Tamás

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény és a belvárosi Százszorszép Művészeti Bázisóvoda számára vitt védőfelszerelést szerdán.

L. B.

Védőfelszereléseket, maszkokat és kesztyűket, valamint fertőtlenítőket adományozott saját, adózott jövedelméből Herczeg Tamás országgyűlési képviselő szerdán a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény és a belvárosi Százszorszép Művészeti Bázisóvoda számára.

Herczeg Tamástól Váradi Ildikó vette át a védőfelszereléseket, fertőtlenítőket

A politikus jelezte, nem állami fenntartású egészségügyi, szociális intézményeket, valamint óvodákat igyekszik támogatni.

Herczeg Tamás elmondta, sok vállalkozó ugyancsak segít a koronavírus-járvány idején. A mostani akcióhoz az egészségügyi alapellátási intézménynél csatlakozott Alföldi Károly vállalkozó is, aki felajánlotta négyhavi, pénzügyi bizottsági tisztségéből eredő tiszteletdíját. Abból ugyancsak védőfelszereléseket, fertőtlenítőket vásároltak. Kiemelte, ha szükséges, a jövőben is segít.

A szerző felvételei

Az egészségügyi alapellátási intézmény vezetője, Bogár Éva elmondta, önkormányzati és nem önkormányzati rendelőkbe is juttatnak el a védőfelszerelésekből, hogy azokra hol és mennyiben van szükség, egyeztetnek a szociálpolitikai osztállyal. A belvárosi óvoda vezetőhelyettese, Váradi Ildikó pedig arról beszélt, figyelnek a megelőzésre, az ügyeletben lévő gyerekeknek rendszeresen mutatják, hogyan kell kezet mosni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában