Parkokat, játszótereket, parkolókat zártak le Orosházán

Orosházán piros kordonszalagok jelzik, hogy újabb intézkedéseket vezettek be, hogy megakadályozzák a járvány terjedését. Pénteken reggel a város és Gyopárosfürdő számos pontján láttunk ilyen kordonnal lekerített, a hétköznapokban is forgalmas, sokak által kedvelt és látogatott helyeket.

Cs. I.

Fotók: Dávid Zoltán Facebook oldal

Dávid Zoltán polgármester pénteken délelőtt közösségi oldalán tájékoztatta az orosháziakat arról, hogy az emberi élet védelme érdekében az ünnepi hétvége időtartamára az alábbi rendelkezéseket hozta.

Fotók: Dávid Zoltán Facebook oldal

– A Gyopárosfürdő területén található önkormányzati parkolók használatát az ünnepek idejére felfüggesztem. A tórendszer körüli sétány és a Gyopároson lévő parkok, a játszótér nem látogathatók. Orosházán a parkok, játszóterek nem látogathatók. Az üdülőtulajdonosok és szállásadók a hosszú hétvégén ne fogadjanak üdülővendéget. Felhívom az élelmiszer-elárusító boltok figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a higiéniás szabályok betartására. Lehetőleg csak maszkban, kesztyűben engedjék be a vásárlókat az üzletekbe és akkor is csak annyit, hogy mindenki megtarthassa a biztonságos fizikai távolságot másoktól. Kérem a tömegközlekedésen utazókat, hogy maszkot, kesztyűt mindenképpen viseljenek. Kérek mindenkit, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyja el lakóhelyét, és akkor is tartsa be a 1,5 méter távolságot másoktól! A korlátozások közösségünk érdekét szolgálják, betartásukat a rendelkezésemre álló eszközökkel ellenőrzöm.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában