kiváló minőség

2020.04.17. 13:23

Mézadományt kapott három intézmény Orosházán

Helyi méhészeknek köszönhetően részesült mézadományban az Egységes Szociális Központ, a Családok Átmeneti Otthona, és az Orosházi Mentőállomás is Orosházán a minap.

Cs. I.

Nagy Antal, az Orosháza Város és Körzete Méhész Egyesület etikai bizottságának a tagja. Az ő kezdeményezésére felhívást tettek közzé a méhészek, adományozzanak termékeikből. Rajki József, az egyesület elnöke hírportálunknak elmondta, miközben már javában készülődnek a szakemberek az új szezonra, nagylelkűen felajánlott ki-ki, amennyit tudott, a múlt évi készletéből. Köztudott: a rendszeres mézfogyasztók a leghosszabb életű emberek közé tartoznak!

Rajki József elnök és Nagy Antal ötletgazda az átadáson /Fotó: BMH/

– Jó szívvel adták a nemes cél érdekében, mert tudják, hogy az idősek, a hátrányos helyzetű családok ritkán jutnak hozzá kiváló minőségű, hazai mézhez. A felajánlásban egyenlő arányban jutott akác, napraforgó, hárs, vegyes virág, repce és ámor akác az intézményeknek – tette hozzá az elnök, miközben az ötletgazdával, Nagy Antallal átadták három intézmény vezetőjének a felajánlásokat. Az Egységes Szociális Központ, a Családok Átmeneti Otthona, az Orosházi Mentőállomás is részesült a mézadományból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában