köszöntés

2020.04.03. 13:28

Gajdán Zsombor a századik baba Orosházán 2020-ban

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg. Sőt! Március 27-én megszületett az Orosházi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának idei 100. babája. Gajdán Zsombor 54 centiméterrel és 4320 grammal jött világra.

Cs. I.

Az édesanya, Gajdán-Szőke Zsanett és férje, Gajdán Tamás nagyon várták már a csöppséget. A büszke apa végig bent volt a szülőszobán, így részese lehetett a csodának, ahogy gyermeke világra jön természetes úton, makk egészségesen dr. Huhn Lajos főorvos és Szekeresné Kóródi Judit szülésznő segítségével.

Mivel a kórházban töltött idő alatt sem volt semmilyen komplikáció, így a három fősre bővült család már otthon van.

– A járvány miatti látogatási tilalom miatt senki nem jöhetett be látogatni, a nővérek azonban mindent megtettek, hogy elfelejtsük ezt a nehéz helyzetet. Rengeteg jó tanácsot kaptam tőlük, mit és hogyan csináljunk majd otthon. Zsombi igazán jó kisfiú, csendes és érdeklődő, bár éjszaka nem mindig hagy bennünket aludni – mondta mosolyogva a boldog édesanya.

Ám mielőtt hazamentek a kórházból, az osztály orvosai és ápolói néhány aprósággal köszöntötték a 100. babát és anyukáját. Mi is gratulálunk, jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában