közösség

2020.02.01. 10:54

KDNP: helyi szervezet alakult Mezőhegyesen

Megalakult a Kereszténydemokrata Néppárt Mezőhegyes Városi Szervezete.

Cs. I.

A 75 éves Kereszténydemokrata Néppárt az egyetlen magyarországi történelmi párt, amely büszkén vállalja múltját, hiszen a háború utolsó időszakában ugyanúgy az emberek mellett álltak a kereszténydemokrata politikusok, ahogy most is a legfontosabb emberi értékek érvényesülése mellett teszi le a voksát ez a politikai közösség – mondta bevezető szavaiban Gaal Gergely, a KDNP kommunikációs igazgatója.

A szerző felvétele

Szebellédi Zoltán megyei elnök a kereszténydemokrata értékek, az egyház társadalmi tanításáról beszélt (az emberi méltóság, a munka személyt formáló fontossága, a szegényekről való gondoskodás, a javak egyetemessége, a közjó szolgálata, a szolidaritás, az önrendelkezés), amelyek képviselete elengedhetetlenül fontos mai értékvesztett világunkban.

Mazán Attila, Almáskamarás kereszténydemokrata polgármestere a helyi önkormányzatok jelentőségét emelte ki. A közéletnek az emberekhez legközelebb álló, legfontosabb közegéről szólt, ahol ezeket az értékeket a mindennapokban kell/lehet megvalósítani. Legfontosabb cél, hogy szülőföldjükön tudjanak boldogulni az erre vágyók.

A Kereszténydemokrata Néppárt Mezőhegyes Városi Szervezetének tagjai Popon Csabát választották vezetőnek. A többnyire fiatalokból álló szervezet nagy lelkesedéssel lát munkához. A helyi KDNP szervezet önmaga megismertetése mellett a legfontosabb teendőjének a helyi családok segítését, a család értékének a bemutatását tekinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában