Békés megye

2020.01.30. 13:54

Értékes nyereményekkel köszönte meg a Hírlap olvasói hűségét

Értékes nyereményekkel gazdagodtak a Békés Megyei Hírlap olvasói. Megtörtént a 2019-es Mozaikkereső játék megyei napilaponkénti sorsolása kiadónk veszprémi telephelyén, eldőlt az is, hogy a Hírlap olvasói közül kiknek kedvezett a szerencse.

P. R.

20200129 Veszprém Napló Szerkesztőség. Mozaikkereső napi nyeremények díjátadója Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Forrás: MW

Fotó: Pesthy Márton

Csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a napilap címére. A Mozaikkereső játék annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, országosan összesen 103 725, ebből a Békés Megyei Hírlaphoz 3200.

/Fotó: MW/

Békésben az 1 000 000 forint értékű Edenred-kártyát nyerte: Carutasu Ágnes (Békéscsaba), a laptopot nyerte: Szabó Zsigmondné (Vésztő), a robotporszívót nyerte: Szaszák Ádámné (Békéscsaba), a wellnesspihenést nyerte: Brandisz Lászlóné (Mezőkovácsháza), a robotgépet nyerte: Varga Imre (Végegyháza).

A szerencséseket telefonon értesítjük, a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a Hírlap szerkesztőségében. A sorsolás közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégáinak ellenőrzése mellett zajlott.

Gazdára talált a három Toyota Yaris

A Mozaikkereső fődíjaként a tizenkilenc napilap játékosai között három Toyota Yaris személygépkocsit is kisorsoltunk. Ezeket az alábbi olvasók nyerték: Marai Józsefné, Zalaegerszeg (Zalai Hírlap); Tarjányiné Balázs Ildikó, Agárd (Fejér Megyei Hírlap); Magasházi Istvánné, Balatonfűzfő (Napló).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában