Babaklub

2020.01.19. 15:52

Együtt babáznak a kevermesi anyukák

Jó kezdeményezésnek bizonyult évekkel ezelőtt a babaklub gondolata. A településen élő, kisbabáikkal tapasztalataikat egymás között megosztó anyukák szívesen keresik ezt a közösséget a könyvtárban.

Cs. I.

Hajdan is egy édesanya részéről fogalmazódott meg az ötlet: ha ilyen klubok sikerrel működnek sok kistelepülésen, próbálják meg Kevermesen is. Kiderült, van iránta érdeklődés: örültek az ötletnek a helyet adó művelődési házban, az önkormányzat is támogatta a megvalósuló összejöveteleket. Vettek babajátékokat, játszószőnyeget is.

A gyerekek és a szülők is élvezik az együtt töltött időt. /Fotó: BMH/

Kialakult egy törzsközönség, mások alkalmanként érkeznek, hírét adják, mert – mint fogalmaznak – jó kimozdulni, olyanokkal beszélgetni, akiknek hasonló napi feladataik, gondjaik, neveléssel kapcsolatos tapasztalataik vannak. Volt már több szervezett program anyáknak, babáknak. Pici maci muzsika, babamasszázs-oktatás, Anya útja program részeseivé váltak a babaklubosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában