Szarvas

2020.01.28. 17:28

Aláírták a honvédelmi központ szerződését

Ez évi első sajtótájékoztatóját tartotta Babák Mihály polgármester és dr. Melis János címzetes főjegyző kedd délelőtt a Lengyel-palotában. A polgármester bejelentette: aláírták Budapesten az új honvédelmi sportközpont létrehozására vonatkozó szerződést.

B. A.

Fotó: Babak Zoltan

Mint megírtuk, a kormány támogatásával 876 millióból épülhet meg a létesítmény Szarvason. A másik fejlemény, hogy jóváhagyták az önkormányzat és a felújítást koordináló Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közötti megállapodás-tervezetet, így megkezdődhet a városban a több mint 400 négyzetméteres Dél-Kelet Magyarországi Regionális Olimpiai Karate Központ tervezése, melyre a helyi karateegyesület 100 millió forintot nyert.

Szó esett a szarvasi agrárkarról is. A polgármester úgy tudja, február elsejétől megszüntetik az oktatóépület működtetését, és az iskola intézetté alakul át, amit továbbra sem tudnak a városban elfogadni.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában