BÉKÉSCSABA

2019.12.08. 06:55

Azt nyerték a Hírlap-játékon, amire vágytak

A Békés Megyei Hírlap „Utazzon velünk!” nyári játékának egyik fődíját Tuska Mihály békéscsabai előfizető nyerte.

Ny. L.

Az egyhetes wellnesspihenésről a minap érkeztek haza feleségével. A sikondai Ambient Hotel & AromaSPA Hotelben a medencék, szaunák és a sókamra mellett gasztronómiai finomságokkal is kényeztették nyerteseinket. Akik minden ott töltött napjuk délelőttjét a környék felfedezésére szánták.

A békéscsabai Tuska házaspár remekül érezte magát Sikondán

A Hírlapban megadott kódot küldte SMS-ben július első hetében Tuska Mihály és felesége, Erzsébet az öt napon át nyerési lehetőséget nyújtó játékunkban. Fortuna kedvezett nekik, mert azt nyerték, amire leginkább vágytak.

– A férjem és én is küldtem az SMS-eket, az övével nyertünk – mesélte Erzsébet a hazaérkezésük után. – Amióta házasok vagyunk – ennek már 41 éve –, járatjuk a megyei napilapot. Misi a sportoldaltól indul visszafelé, én az elejétől lapozom át az újságot, és azokat a cikkeket futom át reggel, amik elsőre felkeltik a figyelmemet. No, és a keresztrejtvényt mindig megfejtem. Míg reggel a rövidebb híreket, információkat, addig este a hosszabbakat olvasom el.

A házaspár mindkét tagja küldte az SMS-eket játékunkra. Már az örömmel töltötte el őket, hogy nyertek, az pedig a hab volt a tortán, hogy a számukra leginkább megfelelő ajándékot kapták.

Erzsébet a csabai Színitanház tagintézmény­vezető-­he­lyet­tese, férje nyugdíjas mérnök-tanár. Ez is jelzi, hogy széles az érdeklődési körük, több klubnak tagjaik, rendszeresen járnak városi, közéleti eseményekre. Hobbijuk a kirándulás, és a közigazgatásilag Komlóhoz tartozó Sikondán, mely egy völgyben helyezkedik el, bőven nyílt erre lehetőségük.

– Az első pillanattól megfogott bennünket a szálloda természeti környezete, a fürdő mérete pedig átlagon felüli – mesélték. – Konyhájuk a hagyományos és az újszerű ételeket ötvözi. A termál- és szaunarésztől a különböző kezelésekig minden szolgáltatás fürdőköpenyben könnyen elérhető volt. Komlót, az egykori bányászvárost is bejárták, és meglepte őket, hogy milyen tiszta, rendezett település karbantartott közterületekkel, közterekkel. Ahogy mondták, megérte játszani a Hírlappal, és ezentúl is figyelik, milyen akciókat hirdet meg az újság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában