Orosháza

2019.12.06. 13:35

A függőélet okai, drámai következményei jelennek meg a kiállításon

A Mi-Értünk Prevenciós és Segítő Egyesület és a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum szervezésében látható a Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegségek megelőzése érdekében Békés megyében című projekt keretében a Köztes Átmenetek – interaktív kiállítás a drogokról, a függőségekről Orosházán.

Cs. I.

A Orosháza belvárosában, a Szabadság tér 6. (a volt Retro Corner helyén) alatt a folyamatosan érkező középiskolás csoportoknak tart interaktív tárlatvezetést a prevenciós szakember, Varga Dániel (képünkön).

Drogprevenciós interaktív kiállítás Orosházán /A szerzőfelvétele/

A kiállítás a droghasználat sokdimenziós problémáját igyekszik átélhető módon bemutatni a résztvevőknek 1,5 óra alatt. Orosházára harmadik alkalommal tért vissza az anyag, de megdöbbentő őszinteséggel, elbeszélgetve a látogatókkal, nagyon szemléletesen mutatja be azt az utat, amit egy alkohol-, vagy szerfüggő bejár.

Kiderül, a közösségi létből milyen út vezet az elmagányosodásig, a társadalmi hatásokat ki, hogyan dolgozza fel és próbálja azokat ,,módosítani” akár tudatmódosítókkal is. Kiderül, a függőélet mit hoz magával. A tárlatvezetésre szombaton is várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában