Békéscsaba

2019.11.09. 15:41

„Pucér” termékekből válogathatnak a csabaiak

Szombat reggel először került ki a nyitva tábla a város hulladékmentes boltja ajtaján.

V. N.

HulladŽkmentes bolt ny’lt BŽkŽscsab‡n Pocsaji Csilla Evelin Žs Juh‡sz Zsolt tulajdonosok

Fotó: Imre György

Pocsaji Csilla Evelin, az üzlet ügyvezetője és tulajdonosa elmondta, az ötlet megszületésekor az a cél vezérelte őket, hogy a hozzájuk betérő vásárlók úgy szerezhessenek be mindent az otthonukba, hogy azzal gyakorlatilag semmilyen felesleges hulladékot ne termeljenek. – Ennek érdekében üzletünkben minden élelmiszer kimérve érhető el, különféle adagolókból, amelyek kényelmessé és élménnyé teszik a vásárlást – fogalmazott.

Pocsaji Csilla Evelin és férje, Juhász Zsolt /Fotó: Imre György/

A megnyitón bárki megtapasztalhatta, milyen érzés saját bögréjét megtölteni a boltban kapható termékekkel, vagy éppen finom meleg teával. És miközben a vendégváró italt kortyolgatták a betérő vásárlók, megismerhették a „pucér” terméket. – Sajnos általában nem csak az élelmiszerek vannak felesleges csomagolásban, hanem a tisztítószerek, kozmetikumok és egyéb háztartási eszközök. Így ezekre is vannak nálunk természetes és organikus alternatívák. Illetve igyekszünk majd a helyi igények szerint alakítani, bővíteni kínálatunkat – osztotta meg a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában