Sarkadkeresztúr

2019.11.14. 14:34

Ezer facsemetét ültettek el

L. B.

Fotó: Szabad Generáció Alapítvány

Ezer kőrisfacsemetét ültetett el a minap a Kossuth utca végén, a régi temető környékén a Szabad Generáció Alapítvány helyiek és más településekről érkező segítők közreműködésével – ismertette Germán János, az alapítvány kuratóriumi elnöke, aki elmondta hírportálunk érdeklődésére azt is, az akcióban közel húszan vettek részt.

Kőriscsemeték találtak otthonra /Fotó: Szabad Generáció Alapítvány/

– A résztvevők igyekeznek követni a jóga kapcsán az indiai Paramhans Swami Maheshwarananda mester tanításait. Hitvallása, hogy mindenkinek tennie kell a környezetéért – fogalmazta meg Germán János, hogy miért ültettek fákat. Az akciót a jövőben folytatnák, hiszen tanulmányok bizonyítják, hogy az újraerdősítés a lehető legjobb megoldás a klímaváltozás problémájára.

Az alapítványról elmondta, rendszeresen szerveznek jógatanfolyamokat, biciklis túrákat, kirándulásokat, illetve a Föld világnapja alkalmából szemétgyűjtő akciót. Összességében igyekeznek közösséget kovácsolni a programjaik révén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában