Magyarbánhegyes

2019.10.30. 11:30

Sikerélménnyel térhettek haza

A Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Magyarbánhegyesi Tagintézményében megrendezték a régió SNI-s általános és középiskolás tanulóinak meghirdetett I. Farkas Zsuzsi Szépírás Versenyt, Kálmánné Péli Ibolya és Nórándt Péter szervezésében.

Cs. I.

A versenyen Békés, Csanádapáca, Gyula, Hódmezővásárhely, Kunágota, Magyarbánhegyes, Medgyesegyháza és Mezőhegyes tíz iskolája képviseltette magát.

– Farkas Istvánné, intézményünk szeretett gyógypedagógusa az idei tanévet már nem kezdhette meg. Hagyományteremtő rendezvényünket az ő emlékének szerettük volna ajánlani. A versennyel nemcsak a kézírás fontosságára hívták fel a pedagógusok a figyelmet, hanem egy újabb lehetőséget biztosítottak a sajátos nevelési igényű tanulóknak, ahol sikerélményhez juthattak – nyilatkozta a tagintézmény vezetője, Fajó János. A versenyen mind a 73 diák elismerő oklevélben részesült. Közülük is 7 kategóriában 22 tanuló ért el kimagasló eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában