Lakossági fórum

2019.09.18. 14:44

Völner Pál Békésszentandráson összegezte az eredményeket

Dr. Völner Pál, miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár tartott lakossági fórumot szerdán este a helyi művelődési házban.

B. A.

Fotó: Imre Gyorgy

Nemcsényi Zsolt polgármester-jelölt köszöntője után, a politikus előadásában az elmúlt időszak eredményeire hívta fel a résztvevők figyelmét. A gazdaság öt százalékos növekedése kapcsán megemlítette, hogy ez az eredmény az unión belül is éllovassá tette az országot. A politikus többek között a munkanélküliség visszaszorítására, a rezsicsökkentésre, az otthonteremtési támogatásokra és az elmúlt időszak fejlesztéseire is felhívta a figyelmet.

Nemcsényi Zsolt polgármester-jelölt (balról), Dankó Béla országgyűlési képviselő, Dr. Völner Pál, miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

– Ha mi nem dicsérjük magunkat, más nem fogja elmondani helyettünk ezeket a dolgokat. Ha az ellenzéket hallgatjuk, olyan mintha egy siralomvölgyben élnénk, ezért vannak országszerte ezek a fórumok, hogy az embereknek legyen alapja összehasonlítani az öt évvel ezelőtti állapotokat a mostanival. Jó ilyenkor megállni és a munkás hétköznapok után tartani egy értékelőt, hogy megalapozott döntést tudjon mindenki hozni – hangsúlyozta Völner Pál.

Fotók: Imre György

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában