Elkezdődött a fotózás

2019.09.11. 13:55

Tündérszépek 2020: ők már tettek egy lépést az álmaik felé

Felpörögtek az események a Tündérszépek háza táján, hiszen kedden megkezdődött a zsűri által a megyei döntőbe juttatott lányok portfólió fotózása.

Horváth Dóra

Ahogyan arról már beszámoltunk, ismét útnak indítottuk nagy sikerű szépségversenyünket, a Tündérszépeket. Noha a jelentkezés még javában tart, kedden lencsevégre kaptuk az első öt szerencsés továbbjutót. Jövőhéttől ugyanis minden nap új hölgyet ismertetünk meg olvasóinkkal a Békés Megyei Hírlap hasábjain illetve hírportálunkon.

A fotózásnak idén is a BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma adott otthont, ahol egy profi stúdió várta az egytől egyig izgatottan érkező lányokat. Volt, aki már rutinosan pózolt a kamerák előtt és a lámpaláz legkisebb jele sem érződött rajta, míg más kezdetben kissé szégyenlősen állta a vakuk kereszttüzét. Az azonban mindenkiben közös volt, hogy mosolyogva, elégedetten és jókedvűen távoztak.

Szeptember 16-tól tehát indul a szavazás, amely során olvasóinkra is számítunk. A megyei fordulóból a szakmai zsűri döntése alapján három szépség, a közönség szavazatai alapján pedig a legmagasabb értékelést kapott – de a zsűri által nem kiválasztott – egy lány jut tovább a regionális előválogatóba.

A versenyzőket a Beol.hu-n történő megjelenésüktől kezdve lehet véleményezni majd egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Az értékeléshez a felhasználóknak e-mail címük megadásával regisztrálniuk kell az erre a célra kialakított felületen.

Még Te sem késtél el!

Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek! Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Békés megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország!

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával és Harsányi Leventével, vár rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok és utazások!

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel a korona a január végi országos döntőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában