Tündérszépek 2020

2019.09.05. 14:47

Nekik már valóra válhat az álmuk! Íme még három továbbjutó!

Javában zajlik a Tündérszépek 2020 versenyzőinek előzsűrizése. Nincs könnyű dolgunk, hiszen szebbnél szebb lányok jelentkeztek idén is. Előző héten már bemutattuk azt a három lányt, akik lehetőséget kaptak arra, hogy valóra váltsák álmaikat, most pedig újabb három szerencsés kilétéről rántjuk le a leplet.

H. D.

Ismét keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Elmúltál 16, de még nem töltötted be a harmadik X-et? Az utcán sétálva sokan megfordulnak utánad? Tündérszépek szépségversenyünk pont neked szól!

Itt a lehetőség, hogy megmutasd magad! Jelentkezz, hogy részt vehess egy életre szóló kalandban!

Mesés nyeremények várnak rád, hiszen többek között egzotikus nyaralás, vásárlási utalvány, fesztivál bérlet és okostelefon ütheti a markod.

A Tündérszépek 2020 háziasszonya Kocsis Korinna, így egy szépségkirálynővel is megismerkedhetsz. Elindíthatod a karriered, ha a szépségipar területén szeretnél dolgozni például modellként.

Sokat tanulhatsz és fejlődhetsz, hiszen a legszebbeket felkészítőtábor várja, ahol értékes tanácsokkal látnak el a szakemberek. Benne lehetsz a tévében, hiszen egy televíziós döntőn dől majd el, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe.

Hat megyei szépség már bebiztosította magának a helyet és ott lesz a megyei döntőben. Előző héten már megmutattuk az első három szerencsést, most pedig felfedjük további három lány kilétét.

Mravik Zsuzsanna

 

Barna Napsugár

 

Bereczki Csilla

Úgy gondolod neked is köztük a helyed? Akkor ne hezitálj,

és váltsd valóra álmaid!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában