Tündérszépek 2020

2019.09.18. 19:50

Biztosítsd be magadnak a helyet, jelentkezz még ma!

Ezen a héten sem tétlenkedik Imre György, a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu fotóriportere, hiszen folytatódik a zsűri által a megyei döntőbe juttatott Tündérszépek fotózása. Ne maradj le te sem, még vannak kiadó helyek! Váltsd valóra álmaidat, itt az ugródeszka!

H. D.

Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmadik X-et, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek!

Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Békés megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz. Bizony, jól olvastad, profi fotósorozat fog készülni rólad teljesen ingyen! Ha érdekel a modellkedés, de korábban még sosem próbáltad ki magad ezen a területen, itt a lehetőség, neked csak élned kell vele!

Azon túl, hogy egy életre szóló élményben lehet részed, személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával – aki a verseny háziasszonyaként fog hasznos tippekkel és tanácsokkal ellátni – és Harsányi Leventével. Ha tehetné, a műsorvezető is elindulna a Tündérszépek versenyén, mivel azonban erre nincs lehetőség, műsorvezetőként segíti a lányokat, és a felkészítőtáborba is ellátogat majd.

Merthogy felkészítőtábor segíti majd a legszebbeket a televíziós showműsor előtt, ahol szakemberek fognak egytől egyig azon dolgozni, hogy a legtündöklőbb formádat hozd a januári országos döntőn.

Akár karrieredet is megalapozhatod, hiszen egy modellszerződés is ütheti a markod a vásárlási utalványok, mobiltelefonok és utazások mellett!

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel a korona a január végi országos döntőn!

Kattints a képre a jelentkezéshez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában