Díjátadó

2019.09.13. 12:19

A megye 7 csodája: wellneshétvégét nyert olvasónk

A megye 7 csodája című játékunk print szavazásának nyertese, Varga Judit mezőberényi olvasónk érkezett pénteken szerkesztőségünkbe, hogy átvehesse a voksolásért kisorsolt két főre, két éjszakára a Hotel Caramellbe szóló wellness pihenést.

V. E.

20190913_Nyereményjáték átadó_Pocsaji Richárd főszerkesztő_BÁ_BMH

Fotó: Bencsik Ádám

Szerencsés olvasónk elmondta, már régóta előfizetője a Békés Megyei Hírlapnak, és bár ritkán vesz részt nyereményjátékokon, most mégis úgy érezte, érdemes szavaznia. Utóbbi pedig be is bizonyosodott számára, hiszen a korábbiakkal ellentétben, ezúttal nem csupán tapasztalatot nyert.

Pocsaji Richárd főszerkesztő adta át a nyereményt /Fotó: Bencsik Ádám/

Mivel természetkedvelőnek tartja magát, és amikor teheti, kirándul egyet a szabadban, így a játékra jelölt természeti képződmények közül is jó párat látott már személyesen. Éppen ezért nem is tudott kiemelni közülük egyet, hiszen mindegyiket szívesen látogatja.

Kérdésünkre elárulta, szakmája női ruhakészítő, és családi vállalkozásukban tevékenykedik, ami szabással, varrással foglalkozik. Ajándékutalványáról még nem tudja, mikor és kivel használja fel, de minden bizonnyal jó kikapcsolódás lesz számára a hétköznapokból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában