Galériával - videóval

2019.08.04. 09:05

Motorokkal telt meg az újkígyósi piactér

Több mint kétszáz motoros szelte át a város utcáit szombat délután.

V. N.

Negyedik alkalommal rendezték meg az Újkígyósi Motorosok és a Viharsarok AMSE által szervezett Újkígyósi Motoros Napot, ahol vetélkedők, bemutatók, tesztvezetés és felvonulás tette még színesebbé a programot.

Az ország különböző pontjairól érkeztek motorosok, akiket babgulyással vártak a szervezők. Ebéd után megkezdődtek az ügyességi vetélkedők: motorblokk hajításban, lassúsági versenyen, kipufogó hangnyomásban bizonyíthattak a résztvevők.

Emellett a legmesszebbről jött külföldi, belföldi és a legidősebb motorosnak is kupát adtak át. Három órára több száz motor gyűlt össze a Jókai utcában, majd miután Zsolt atya, a helyi plébános megáldotta a járműveket, elindult a végtelennek tűnő konvoj.

- Idén több mint kétszázan regisztráltak és hozzájuk még ötven motoros csatlakozott a délutáni felvonuláson, akikkel a fél várost bejártuk – árulta el Király Csaba, a Viharsarok AMSE elnöke a motorozást követően.

Videó: Nagy Károly

Ezután elkezdődött a közel egy órás streetfighter show Végh Tamás, Tompika jóvoltából, aki mutatványaival kápráztatta el a helyieket.

A műsor után következett a díjátadó, végül a kondorosi Reláció zenekar rock koncertjével zárult a rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában