Dining Guide

2019.06.13. 16:58

Neves zsűri előtt bizonyítottak a kolbászok

A Dining Guide magazin neves szakemberekből álló zsűrije a napokban a csabai kolbászt vette górcső alá.

Ny. L.

Forrás: MW illusztráció

A szemlére a budapesti Szent Andrea Étteremben került sor, ahol Barna Ádám, megyénkbeli mesterszakács a séf. Az íz mellett a szín, a vágásfelület, a kolbász állománya, illata is számított, az eredményeket hamarosan ismertetik.

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is ,,elkísérte” a zsűrizésre a kolbászokat. Elmondta, minden évben készíti ezt a világhírű csabai terméket. Városvezetőként pedig bármerre járt eddig, a csabai kolbász jó hírével rendszeresen találkozott.

Akik megyénkből neveztek a versenyre: Sipos László, Csabapark, Vantara László, Boros Lehel, Mazán-féle házikolbásszal Bagdi László, dr. Ignácz Mihály, Knyihár Mihály, Ancsin János, Szaszák Ádám, Sajben Csaba, Szilágyi Sándor (mindannyian Békéscsaba). Pallér Sándor (Újkígyós), Kovács István (Békés), Kovács István (Mezőberény)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában