2019.06.13. 16:58
Neves zsűri előtt bizonyítottak a kolbászok
A Dining Guide magazin neves szakemberekből álló zsűrije a napokban a csabai kolbászt vette górcső alá.
Forrás: MW illusztráció
A szemlére a budapesti Szent Andrea Étteremben került sor, ahol Barna Ádám, megyénkbeli mesterszakács a séf. Az íz mellett a szín, a vágásfelület, a kolbász állománya, illata is számított, az eredményeket hamarosan ismertetik.
Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is ,,elkísérte” a zsűrizésre a kolbászokat. Elmondta, minden évben készíti ezt a világhírű csabai terméket. Városvezetőként pedig bármerre járt eddig, a csabai kolbász jó hírével rendszeresen találkozott.
Akik megyénkből neveztek a versenyre: Sipos László, Csabapark, Vantara László, Boros Lehel, Mazán-féle házikolbásszal Bagdi László, dr. Ignácz Mihály, Knyihár Mihály, Ancsin János, Szaszák Ádám, Sajben Csaba, Szilágyi Sándor (mindannyian Békéscsaba). Pallér Sándor (Újkígyós), Kovács István (Békés), Kovács István (Mezőberény)