receptek

2019.06.21. 13:42

Készül új szakácskönyvünk: sorsoltunk a beküldők között

A Mediaworks megyei napilapjainak új, idén ősszel megjelenő szakácskönyvében olvasóink receptjeire építünk. Csütörtökön sorsoltunk a receptbeküldők között.

Nyemcsok László

Több mint 1800 recept érkezett be a felhívásra. A beküldők között csütörtökön sorsoltunk, a neveket Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, a könyv lektora és kislánya, Andrea húzta ki.

Prohászka Béla és kislánya húzta ki a szerencsés nyertesek neveit /Fotó: Felföldi Enikő/

Mikrohullámú sütőt nyert Horváth Szabina (Esztergályhorváti) és özvegy Kátai Jenőné (Jászalsószentgyörgy), kávéfőzőt dr. Gondek Károlyné (Kaposvár) és Kiss Katalin (Gyula). A nyeremények átadásáról értesítjük a szerencséseket.

– Olyan színes, ételfotókkal gazdagon illusztrált albumot állítunk össze, mely felöleli a Kárpát-medencében élő magyarság ízvilágát, másrészt a hazánkban élő nemzetiségek sajátos ételeit – hangsúlyozta Prohászka Béla. – Az ételek egy részét olvasóinkkal közösen készítjük el szakács- és cukrászkollégáimmal. Aki majd az albumban megjelentek szerint alkotja meg otthon az adott ételt, azt kell kapnia, amit a recept ígér, a fotó mutat.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában