összefogás

2019.06.13. 10:56

Gyűjtenek a rally súlyos sérültjei javára Komlóson

Közleményt adott ki a Tótkomlósi Autósport Egyesület nevében az elnök, Karasz Róbert. Abban az áll, hogy a 10. Tótkomlós Racingen történt baleset súlyos sérültei javára gyűjtést szerveznek a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközséggel közösen.

Cs. I.

A gyűjtés során lehetőség van banki átutalásra, valamint személyes készpénz befizetésre. Az adományok pénzbeli felajánlásait a következő számlaszámra tehetik meg. Kedvezményezett : Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség. Számlaszám: 11733182-21394616

A megjegyzés rovatba: adomány sérülteknek. Személyes adományozást a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség lelkészi hivatal irodájában tehetik meg.

„Nagyon sokan kerestek minket és támogatásukat ajánlották a sérültek részére. Az elmúlt napok azzal teltek , hogy a sérültekkel felvettük a kapcsolatot. Próbáltunk mindenkinek segíteni, amiben csak tudtunk. Továbbra is szorítunk a két súlyos sérültnek, hogy mihamarabb felépüljön! Továbbá tájékoztatunk mindenkit , hogy az egyesület mindenben együttműködik a hatóságokkal a vizsgálat lefolytatása érdekében.”

Előzmény:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában