Iparkamara

2019.05.21. 13:48

JóPálya közönségdíjasok: szavazzon kedvencére!

Az iparkamara szakmaismereti vetélkedőjében általános iskolás csapatok kampányolnak hiányszakmákért. Május 27-én, hétfőn 12 óráig ön is segítheti egy szavazattal a kedvencét, hogy elnyerhesse a közönségdíjat.

A megye hét településének tizenegy iskolájából huszonkét csapat szállt ringbe, hogy a kiírásnak megfelelően kampányoljon a békési hiányszakmák valamelyikéért. A pályaorientációs vetélkedőt még áprilisban írta ki a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az általános iskola 5-6. osztályosainak.

Az első fordulóban egy szakemberrel készült interjút kellett leadni, amelyet kiadónk munkatársai zsűriztek és pontoztak. A második fordulóban két kisfilm készítése volt a feladat, amelyet a Békéscsabai Médiacentrum szakemberei rangsoroltak. Ezeknek a filmeknek lehet most a közönségdíjazásába beleszólni.

A kisfilmek listájáért kattintson IDE, majd nyomjon egy like-ot!

A csapatok a harmadik fordulóban egy interaktív nap keretében mérik össze tudásukat és ügyességüket, május 30-án, Békéscsabán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában