tehetségkutató

2019.04.06. 19:26

Megyei Ki-mit-tud: megvannak a döntősök

Megtartották a negyedik alkalommal életre hívott Békés Megyei Ki-mit-tud? elődöntőjét szombaton a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

P. G.

Pocsai Ildikó ötletgazda, a zsűri elnöke hírportálunknak elmondta, a harmincegy bemutatott produkcióból tizenöt került a május elsejei fináléba.

– Elsősorban Békés megyei tehetségek mutatkoztak, de érkeztek például Zalaegerszegről, Budapestről és Karcagról is versenyzők – tudtuk meg Pocsai Ildikótól, aki egyébként Csüllög Sándorné Petes Ilonával, Mucsi Andrással, Bagoly Lászlóval és Hankó Tamással közösen alkotta a zsűrit.

Kérdésünkre Pocsai Ildikó kiemelte, a bemutatók rendkívül változatosak voltak. Jazz, country tánc, harmonika zene, operett, kürt és egy rendkívül különleges dobos produkció egyaránt felcsendült, de például volt, aki saját verssel mérette meg magát. Az az egyöntetű vélemény alakult, hogy a döntő színvonalas, egyben szórakoztató versengést ígér, amit egyébként a városi majális szabadtéri színpadán tartanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában