Hulladékgyűjtés

2019.04.11. 15:12

Civil összefogás keretében szedték a szemetet Szeghalmon

Rengetek civil szervezet fogott össze Szeghalmon, hogy megtisztítsa a település egy részét a szemétkupacoktól. Az összegyűjtött hulladékot az önkormányzat segítségével szállították el.

Nagy-Laczkó Viktória

Több, mint 50 önkéntes közreműködésével tisztították meg nemrég Szeghalom hét helyszínét. A kezdeményezésben részt vevők a várostól Füzesgyarmat felé haladó kerékpárút bizonyos szakaszán, a Töviskesi úton, a Luc gödörnél, a Vésztői közúton Mágorig, a Sebes-Körös és a Berettyó partján és a Csendes csatornánál szedték össze a szemetet.

Fotók: Beküldött felvételek

A rendezvényt a Szeghalmi Sporthorgász Egyesület hozta létre, de a várost megtisztító akcióhoz csatlakoztak különböző civil szervezetek, mint például a Kistúlmágori Vadász Egyesület, a Körös-Sárréti Hagyományörző Íjász Egyesület, a Szeghalmi Polgárőrség, a Szeghalmi Női Kézilabda Club, illetve a Polgármesteri Hivatal dolgozói és családtagjai.

A rendezvényt támogatta ezen felül a Körös-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége, a Szeghalmi Sporthorgász Egyesület, Szeghalom önkormányzata és Dr. Kádár Gyula.

Az összefogásban mindenkinek biztosítottak szemetes zsákokat, gumikesztyűket és ásványvizet. Az összegyűjtött szemetet pedig egységesen elszállították az önkormányzat közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában