Fejlesztés

2019.04.28. 10:41

Aszfaltborítást kap a József Dezső utca Gyulán

A közeljövőben leaszfaltozzák a József Dezső utca mintegy 85-100 méteres szakaszát. A beruházás 9,3 millió forintos városi saját forrásból készülhet el – jelentette be pénteken Alt Norbert alpolgármester és Veres András, a képviselő-testület külsős bizottsági tagja, akit arra kértek fel, hogy segítse a lakosok ügyeit.

Papp Gábor

Alt Norbert emlékeztetett, hogy a testület egy nappal korábbi ülésén határozott arról, hogy a rendelkezésre álló 68 millió forintos forrásból milyen, elsősorban út- és járdafejlesztések valósulhatnak meg.

Az említett összeg segítségével számos különböző beruházás segíti majd a város lakóit. A munkálatok listáját egyébként lakossági és képviselői jelzések alapján állították össze. A Gyep utcai zugot 6,6 millió forintból fogják leaszfaltozni. Lesznek további út- és járdaépítések, de a Szent István utcában épülnek parkolók, a Gárdonyi utcában csapadékvíz-elvezetést alakítanak ki.

Veres András annak fontosságát emelte ki, hogy a félkész állapotok megszüntetésére, a József Dezső utca aszfaltozásának befejezésére forrást biztosított a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában