agility

2019.03.25. 09:03

Alt Sándort választották az agilitysek elnökének

Ismét Alt Sándort választották a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub elnökévé a szervezet közelmúltban megtartott közgyűlésén.

P. G.

A tanácskozáson először a tavalyi szakmai és gazdasági beszámolót, a közhasznú jelentést, majd a felügyelőbizottság jelentését hallgatták meg és fogadták el. Az öt évre megválasztott vezetőség megbízatása idén lejárt, így új tisztségviselőket választottak a megjelentek.

A klub régi elnöke, Alt Sándor ismét elnyerte a tagok bizalmát, és az elkövetkezendő öt évre újra megbízták az elnöki feladatokkal. Alt Sándor negyedszázada irányítja a Gyulai Agility Klubot. A klub vezetősége és felügyelőbizottsága új tagokkal bővült, Krasznai Ágnes és Baráth Orsolya személyében, megbízatásuk szintén öt évre szól.

Mint kiderült, az elmúlt fél évtized is jócskán bővelkedett programokban, hiszen számos megyei és környékbeli rendezvényen, fesztiválokon szerepeltek sikeresen a gyulai kutyások agilitys bemutatóikkal. Sikeresen szerepeltek országos versenyeken, részt vettek magyar válogatott tagjaként világversenyeken és ParAgility Világkupán.

A klub legnagyobb támogatója Gyula város önkormányzata, de mellette még számos cég és magánszemély támogatta a klub fejlődését, működését, rendezvényeit. Az elmúlt évben a klub megannyi sikeres pályázatot nyújtott be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában