BÉKÉSCSABA

2019.02.15. 15:52

Többféle tárgyjutalmat kaptak a vetélkedő gyerekek

Óvodások és általános iskolások részére adtak át elismeréseket és könyvvásárlási utalványokat ünnepélyes keretek közt, a megyei kormányhivatal épületében, pénteken délelőtt.

B. O.

A Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya által szervezett vetélkedőkön tavaly szeptembertől három fordulóban Békés megye valamennyi általános iskolájának hetedik osztályos csapatai mérték össze tudásukat világnapokhoz kapcsolódó feladatok mentén. A vetélkedősorozatot a „Közös érték az egészség” programsorozat keretében ezúttal óvodások részére is meghirdették.

Az eredmények tegnapi ismertetésekor kiderült, a kisebbeknél első lett a békéscsabai Kölcsey Utcai és Liget Sori Óvoda, a legkreatívabb csoport pedig a szintén békéscsabai Lencsési Zöldovi lett. A nagyobbaknál a gádorosi Kisboldogasszony Katolikus Általános Iskola „Környezetvédők” csapata állt a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, míg a legkreatívabb iskolások címet a Csorvási Gulyás Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola „Világjáró” csapata érdemelte ki.

Bálint Kornél, a kormányhivatal kabinetvezetője adta át az elismeréseket. Fotó: L. P.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában