„Aktív hétvége van”

2019.02.22. 18:00

Megállják a helyüket a Békés megyeiek az Utazás Kiállításon

Mintegy 26 Békés megyei turisztikai vállalkozás mutatkozik be a Békés Megyei és Kereskedelmi Iparkamara (BMKIK) támogatásával a 42. Utazás Kiállításon hétvégén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A főként Gyuláról, Békéscsabáról és Szarvasról érkező cégek választékukat a kamara standján, folyamatos csere mellett tudják szemléltetni az elkövetkező napokban.

N.-L. V.

Vozár Márton, a BMKIK idegenforgalmi és vendéglátó osztályának elnöke lapunk megkeresésére elmondta, a megyei gasztronómiai, kulturális és természeti értékeit felvonultató standot már az első napon sokan felkeresték. Többek között a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara elnöke, Francesco Maria Mari, települési polgármesterek, a kormányhivatal képviselői, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakbizottságai, a kiállító társkamarák elnökei is.

– Az idei kiállításon 30 ország ismerteti a turisztikai termékeit mintegy 300 kiállító által. Térségünknek nem kell szégyenkeznie a programkínálat terén. Mintegy 26 turisztikai vállalkozásnak segítettünk idén díjmentesen eljutni a kiállításra. A gasztronómián kívül igyekszünk minden minden nap valamilyen, a térségünre jellemző kulturális programot is bemutatni a közönségnek – emelte ki Vozár Márton.

A kiállítás szervezői a több napos program középpontjába ebben az évben is az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását tették. Az „Aktív hétvége van” szlogen értelmében a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi turisztikai térség, utazáshoz kötődő szolgáltató cég megjelent a rendezvényen, ahol az érdeklődők egy helyen és időben közvetlen kapnak információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és az utazási szakértők azonnal válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában