új videoklip

2019.02.28. 13:41

Különleges látványvilágú klippel jelentkezett Varga Viktor

Közel egy év kihagyás után ismét önálló, igazán egyedi dallal rukkolt elő a békéscsabai származású énekes.

beol.hu

A hamarosan megjelenő „Mi” című albumáról mutat be egy vadonatúj szerzeményt, amellyel Cintiával közös kapcsolatuk előtt is tiszteleg. A Noé című dalhoz készült rendhagyó videoklipen keresztül beleleshetünk az énekes lelkivilágába.

– A szerzemény a döntés nehézségét tárgyalja, az utolsó pillanatokban, az “Özönvíz” előtt. A tehetetlenség súlya, és az érzelmi károk duettje. A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, amit a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe – mondta Varga Viktor.

A videoklip egy éven keresztül készült, egyedi technikával és animációs formában épül a dalszövegre, így erősít rá a tartalomra.

– A vizuál során arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában – tette hozzá az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában