Orosházi Kórház

2019.02.07. 13:20

Három osztály már családbarát díjas, pályázik a kórház is

Tavaly az orosházi kórház szülészet nőgyógyászati osztálya megkapta a Családbarát Kórházi Osztály 2018 minősítést, ráadásul az idei kiírásban sikerült újrázniuk.

Csete Ilona

Mellettük a csecsemő- és gyermekosztály, valamint a fül- orr- gégészeti részleg is befutó lett. Ők is kiérdemelték a Családbarát Kórházi Osztály 2019 címet. Azzal, hogy az intézményből három osztály is családbarát lett, jogosulttá vált arra, hogy megpályázza a Családbarát Kórház Díjat. Áprilisban kiderül, sikerül-e ezt a megtisztelő elismerést megkapniuk.

A Családbarát Kórházi Osztály pályázatot 2018-ban írták ki első alkalommal, amit a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség közösen indított el azért, hogy a magyar egészségügyben jól működő ember- és családbarát jó gyakorlatokat bemutassa, példákat állítson és a szemlélet terjedését a betegek és az egészségügyben dolgozók érdekében elősegítse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában